Ann-Christin

Jeg har stor tro på deg, fordi jeg har lært hva som bor i meg!

Jeg brenner for å dele kunnskap om hvordan du selv kan utvikle god helse gjennom maten, det mentale, fysisk aktivitet og god hvile. Hele kroppen henger sammen, så veien til suksess handler om å skape nye gode vaner som varer. 

 

Etter 6 år i legemiddelbransjen, bestemt jeg meg for at jeg ville hjelpe mennesker til god helse før de blir så syke at store deler av dietten blir bestående av legemidler. Jeg har kjent på utfordringer med egen kropp og erfart hvordan mat, stress, mangel på hvile og aktivitet påvirker og dette fikk meg til å ville lære mer.

Jeg startet da med ernæringsfysiologi studier og har i grunnen vært student siden. Jeg er kronisk nysgjerrig og interessert i å lære. Jeg tror at utvikling skjer gjennom bevegelse og at vi mennesker har mye større potensiale til å få en kropp det er bra å være i og en hverdag vi trives enda bedre i hvis vi får bedre forståelse for hvordan alt henger sammen. De siste 9 årene har jeg derfor brukt hverdagene mine på å lete etter gullet som finnes i alle menneskene jeg møter, fordi jeg vet at med rett hjelp og veiledning kan du få det bedre i din hverdag! 

Her inne vil jeg dele av min kunnskap og mine erfaringer slik at du kan finne din vei til din beste livsstil! 


MIN BAKGRUNN

Master i pedagogikk - motivasjon, mat- og helse! 

Bachelor i ernæringsfysiologi  

Medisin grunnfag for legemiddelkonsulenter

Trenings - og yogainstruktør 

DNCF Sertifisert NLP & Meta Coach


What I'm up to on Instagram…